There are some fish that cannot be caught. It's not that they're faster or stronger than other fish. They're just touched by something extra.

Jakten på samarbetspartners fortsätter.Vi har lagt ut trådar lite här och var, och hoppas att någon ska nappa vad det lider. Vi har i nuläget fått ett nej tack från en anstalt, väntar på svar från två andra och har även börjat söka mailkontakter till fler. Vi har även skickat mail till både Kriminalvården och RFS, förhoppningsvis kan de hjälpa oss med ett välbehövligt "efter fängelset" perspektiv då de bland mycket annat har övervakning, respektive civil övervakning på sin lista över arbetsuppgifter. Men än så länge är det mest att ordna upp detaljer runt omkring och vänta och se vad vi kan få för resultat.

Vi har uppdaterat utseendet  på vår blogg! Det är vår gode vän Emily på emilyphoto.blogg.se som står för den nya designen, och vi är mycket nöjda och glada. Tycker ni att ni också behöver uppdatera er bloggdesign så rekomenderar vi absolut att ni klickar er in på hennes sida. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0